Zwangerschap

Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd met je zwangerschap!
Tijdens deze bijzondere periode verandert je lichaam en komt er veel op je af. Met een zwangerschapsmassage kun je even heerlijk ontspannen.

Kom tot rust terwijl je comfortabel op je zij ligt, perfect gepositioneerd naar jouw wens. Indien gewenst, bieden we extra ondersteuning voor je buik, waardoor je rug optimaal kan ontspannen. Bij een massage van 30 minuten ligt de focus op je rug, schouders en nek. Tijdens de 45 minuten massage worden de armen ook onder handen genomen en bij de 60 minuten massage komen ook de benen aan bod.

Vooraf gaan we altijd even in gesprek, want elk lichaam en elke zwangerschap is anders. Mochten er plekken zijn waar je liever niet gemasseerd wordt, dan houd ik daar rekening mee. Tijdens de zwangerschap kan het zijn dat je je niet overal prettig bij voelt.

De zwangerschapsmassage bied ik aan vanaf 12 weken. In principe kan er tot aan de bevalling gemasseerd worden, mits er geen complicaties zijn.

Ook is het mogelijk om een rittenkaart te nemen van 3 of 5 keer. Mocht u eerder bevallen, dan worden deze ritten omgezet naar ontspanningsmassages voor na de bevalling.

Kom nog even heerlijk tot rust voordat de kleine zich meldt. Wellicht tot snel in de praktijk!

30 minuten voor 35 euro
Rug, schouders, nek

45 minuten voor 50 euro
Rug, schouders, nek, armen

60 minuten voor 65 euro
Rug, schouders, nek, armen, achterkant benen

60 minuten + 40 minuten gezichtsmassage voor 99 euro
Start met een heerlijke gezichtsmassage gevolgd door een massage van de rug, schouders, nek, armen, achterkant benen.

Rittenkaarten:
3 rittenkaart – 5 euro korting op het totaal bedrag
5 rittenkaart – 10 euro korting op het totaal bedrag

Cadeaubon
Een zwangerschapsmassage is ook erg leuk om cadeau te krijgen of te geven. Geef een vriendin, collega of familielid de ontspanning die ze nodig heeft. Stuur mij hiervoor een berichtje en dan ga ik het voor u regelen.

Pilates tijdens en na de zwangerschap

Pilates tijdens en na de zwangerschap biedt vele voordelen voor het lichaam. Het zorgt voor sterke spieren, een betere houding, souplesse en balans. Daarbij worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren weer geactiveerd en versterkt. Met het beoefenen van Pilates kan je bekkeninstabiliteit, incontinentie en rugklachten voorkomen, verminderen of zelfs laten verdwijnen.

Nadat ik al jaren Pilates-mat doceer heb ik in 2022 tijdens mijn eigen zwangerschap de opleiding voor docent zwangerschapspilates gevolgd. Hierdoor heb ik tegelijkertijd ook alles zelf kunnen ervaren. Zelf heb ik er veel profijt van gehad, en dat draag ik natuurlijk graag over!

Mocht u interesse hebben, wees vrij om mij dan te mailen. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een groep gestart in de regio Elst. Daarnaast bied ik ook een online programma aan. Hiermee kunt u in uw eigen tijd aan de slag op een moment dat u uitkomt.

Online pilates

(binnenkort verkrijgbaar)

Wat leuk dat u online zwangerschapspilates wilt doen! Heerlijk vanuit huis of vakantie waar en wanneer u maar wilt. Als u de betaling heeft voldaan, krijgt u inloggegevens waarmee u kunt inloggen op de website. Daar vindt u de film en kunt u de les zo vaak volgen als u wilt. Ook krijgt u uitleg bij enkele oefeningen die u redelijk snel na de bevalling zou kunnen doen ter bevordering van uw herstel. Momenteel is er 1 les beschikbaar, mede omdat in deze periode (uw zwangerschap) deze oefeningen het beste werken en de kracht van herhaling belangrijk is. De les wisselt eens per 1,5 tot 2 jaar aangezien kwaliteit voorop staat. Mocht u met een volgende zwangerschap weer mee willen doen, is het weer verfrissend ondanks dat de kern hetzelfde blijft.

Wilt u graag proeven of het wat voor u is? Stuur mij even een mail en ik zorg dat u een proef-film krijgt met een korte les waardoor u kan testen of het wat voor u is.

Zwangerschapspilates
Toegang 3 maanden – 7,50 euro
Toegang 6 maanden – 15 euro
Proef-film – 2,50 euro

Prijzen zijn eenmalig dus geen abonnement per maand. Wie weet tot op de Pilates mat!