Actievoorwaarden

Vriendendeal

Bij elke vriend(in), collega of kennis die met uw vriendendeal-kaartje een behandeling heeft gehad, spaart u 5% korting. Registratie hiervan wordt bijgehouden door Britt de Vries. U kunt ten aller tijden navragen hoeveel korting u al gespaard heeft.
De gespaarde korting kan worden ingezet bij een ontspanningsmassage naar keuze met een maximale korting van 20% per behandeling. Mocht u meer korting gespaard hebben, dan blijft het restant staan voor een volgende behandeling. Deze korting verloopt niet. 
De korting is niet overdraagbaar en niet geldig i.c.m. andere acties. 

Bij inlevering van het vriendendeal-kaartje als nieuwe vriend geldt dat er per persoon 1 kaartje mag worden gebruikt.

Fleur van Haren 2023

U ontvangt €7.50 korting op een ontspanningsmassage van 30, 40 of 60 minuten, gezichtsmassage of een combinatiepakket bij het benoemen van de kortingscode van Fleur. De actie is voor nieuwe en bestaande klanten, en is niet te combineren met andere acties. Deze kortingscode is per persoon eenmalig in te zetten. Deze actie loopt tot en met december 2023.

Vierdaagse strippenkaart 2023

Annuleren is mogelijk, mits minimaal 12 uur voor de behandeling wordt afgezegd. Restitutie wordt berekend aan de hand van het aantal afgenomen massages. Mocht dit minder dan 3 massages zijn, dan vervalt de korting en wordt het reguliere tarief gehanteerd. 

Niet in combinatie met andere acties.

De massagepraktijk twee jaar 2023

U ontvangt 10% korting op een massage naar keuze met de kortingscode ‘Jubileum10‘ wanneer u op 4 oktober 2023 een reservering plaatst. Deze reservering mag in de toekomst zijn. De actie is voor nieuwe en bestaande klanten, en is niet te combineren met andere acties. Deze kortingscode is per persoon eenmalig in te zetten. Deze actie geldt alleen op woensdag 4 oktober 2023.

Start Echo schilderijen november 2023

U ontvangt 10% korting op een echo schilderij gehele maand november 2023. Per klant is er geen maximale aantal bestellingen met deze korting, als ze maar in de maand november 2023 worden geplaatst. Niet in combinatie met andere acties.

Give a way actie november 2023

Er zal 1 winnaar bekend worden gemaakt, die krijgt 1 gratis echo schilderij naar keuze. Niet in combinatie met andere acties. De winnaar wordt bekend gemaakt doormiddel van loting.