Britt vitaliteit

Vitaliteit

Britt vitaliteit

Uw werknemer
gezond en fit

Vitaliteit is belangrijk op de werkvloer. Hoe fitter en gezonder uw werknemer, hoe kleiner de kans op ziekteverzuim, dat weten we allemaal. Maar hoe staat het met de gezondheid van uw werknemer sinds de verschillende lockdowns door Corona? In het afgelopen jaar zaten steeds meer mensen in een dip door het vele thuiswerken, de thuisscholing voor kinderen en het niet kunnen sporten. Inmiddels is er meer mogelijk, maar is lang niet alles zoals voorheen. Om toch de gezondheid van uw werknemer en de verbinding tussen thuiswerkende collega’s te behouden of bevorderen, ben ik gestart met online Pilates/Stretch. Handig voor nu maar ook leuk voor na de perikelen rondom Corona.

Waarom Pilates/Stretch?

Naast de positieve fysieke effecten kan Pilates ook bijdragen aan meer ontspanning en afname van stress. Daarnaast brengt het, juist in deze tijden, meer verbintenis tussen collega’s omdat ze elkaar hierdoor mogelijk vaker zien maar vooral ook op een andere manier. Ze zijn meer gezamenlijk betrokken bij iets anders dan werkgerelateerde zaken. Pilates/Stretch bestaat uit een serie oefeningen die je op een mat kunt uitvoeren, waardoor je niet veel ruimte nodig hebt en ook niet in een sportzaal hoeft te zijn. Er zijn ontzettend veel Pilates oefeningen die elk lichaamsdeel kunnen trainen, maar uiteindelijk draait alles om je core (buikspieren). Met Pilates/Stretch verbeter je jouw kracht, flexibiliteit, houding en balans. Het enige wat je nodig hebt, is een mat en een internetverbinding. 

Online of fysieke les voor uw organisatie

De online lessen die ik aanbied voor de medewerkers van uw organisatie, zijn live en duren 45 minuten. Samen kiezen we een of meerdere momenten, verspreid over een (werk)dag, waarop medewerkers zich kunnen aanmelden. De lessen zijn zowel toegankelijk voor beginners als gevorderden op het gebied van Pilates/Stretch, doordat de moeilijkheidsgraad van elke oefening aan te passen is. Zo kunnen uw medewerkers de lessen op hun eigen niveau volgen.
Ook is het mogelijk om fysieke lessen te geven en kom ik langs op de locatie. Dit kan bijvoorbeeld in een vergaderruimte, maar natuurlijk ook bij een wijkcentrum of dans-/sportschool in de buurt. Daarbij zorg ik voor de Pilates matjes en de muziek. Graag ga ik met u het gesprek aan om te zien welke mogelijkheden er zijn en wat voor u passend is. 

Interesse?

Wilt u Pilates/Stretch aanbieden voor uw werknemers? Neem dan contact met mij op via infobrittdevries@gmail.com. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor uw organisatie!

Stoelmassages bij bedrijven

De stoelmassage wordt gegeven op een ergonomisch gevormde massagestoel, waarbij u al gelijk het gevoel van ontspanning krijgt. Wanneer we dan ook nog de spanning in rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen los masseren, is dat natuurlijk ontspannend. Dit wordt gedaan door middel van drukpunten met de handen en ellebogen op de spieren van uw rug en bovenste extremiteiten (armen en handen). De stoelmassage is laagdrempelig en kort. In 20 minuten wordt de massage over de kleding heen gegeven.

Waarom stoelmassage?

De stoelmassage werkt preventief om zo opkomende blessures, die tijdens het werken ontstaan, te voorkomen.Er zijn verschillende mogelijkheden voor het boeken van stoelmassages. Zo kunt u kiezen voor 1 of meerdere dagen of voor een specifieke periode waarop Britt langskomt bij uw organisatie. Ook valt dit pakket te combineren met de Pilates lessen.

Interesse?

Wilt u stoelmassages aanbieden voor uw werknemers? Neem dan contact met mij op via infobrittdevries@gmail.com. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor uw organisatie!

Britt stoelmassage