Videofeedback


Videofeedback in uw dansonderwijs

  • Wilt u uw technische danslessen een verdieping geven door middel van de nieuwste vorm van feedback?
  • Met de komst van smartphones en tablets met ingebouwde camera’s, is de toepassing van videofeedback voor een groter publiek toegankelijker geworden. Terwijl het binnen de topsport al jaren succesvol wordt ingezet, loopt de danswereld achter in het gebruik van deze technische mogelijkheden binnen trainingen en repetities.
  • Britt de Vries heeft een methode ontwikkeld die binnen het dansonderwijs gemotiveerde leerlingen sneller laat groeien. Ze maakt docenten wegwijs in het hanteren en inzetten van deze methode en het kunnen werken met de technische elementen.
  • Britt biedt workshops, lezingen en een coaching traject aan waarin zij u begeleidt binnen deze nieuwe methodiek. Bent u geïnteresseerd geraakt in videofeedback voor een verdieping in uw technische danslessen? Mail dan voor meer informatie naar infobrittdevries@gmail.com.

Lezingen

Om een kijkje te krijgen in de methode, op zowel theoretisch als technisch vlak, organiseert Britt de Vries lezingen. Zo kunt u kijken of deze methode iets voor in uw lessen/dansschool kan zijn. Er is de mogelijkheid om dit met meerdere docenten te gelijk te doen. Dit zou bijvoorbeeld in de vorm van een studiedag binnen uw school kunnen worden ingezet. Tijdens de lezing wordt er dieper ingegaan op de achterliggende uitgangspunten. Door middel van voorbeelden wordt duidelijk gemaakt wat de voordelen voor u zijn binnen de technische danslessen. Ook kunt u met Britt brainstormen over de beste opties voor het inzetten van videofeedback binnen uw lessen/dansschool.
Heeft u de voorkeur om alleen te worden geïnformeerd? Dat kan ook! Neem contact op voor meer informatie.


Workshops

Pakket A:
Britt komt bij u langs in de dansschool en gaat samen met u aan de slag met videofeedback. Het is een introductieles (60 minuten) waarin film- en videofeedback wordt geïntroduceerd aan de docent en de leerlingen. Daarnaast gaat Britt verder op een les van de docent en past hierbij videofeedback toe. Leerlingen en docent zien en ervaren dus in de praktijk hoe het werkt.

Pakket B:
Britt komt bij u langs en geeft een workshop klassiek/modern of jazz van 60 minuten. Aansluitend gaat ze aan de slag met een introductieles (60 minuten) waarin film- en videofeedback wordt geïntroduceerd aan de docent en de leerlingen. Na de introductie zal er ook videofeedback worden toegepast zodat leerlingen en de docent in de praktijk kunnen zien en ervaren wat er gebeurd.


Coaching traject

Binnen het coaching traject gaat u zelf met videofeedback in uw lessen aan de slag. Britt de Vries komt eerst langs voor een kennismakingsgesprek waarin uw de handreiking over videofeedback krijgt (geschreven door Britt de Vries) en een technische instructie van de bijbehorende applicatie met alle do’s en dont’s van deze nieuwe feedback methode binnen technische danslessen. Daarnaast gaat u zelf aan de slag met videofeedback in de lessen en komt Britt een aantal keren langs om u tijdens deze lessen te coachen en tips te geven voor de beste uitkomst van het toepassen van de videofeedback binnen een dansles.

Bent u geïnteresseerd geraakt in videofeedback voor een verdieping in uw technische danslessen? Mail dan voor meer informatie en een eventuele prijsopgave naar infobrittdevries@gmail.com.

klanten

Marie Chantal Bakx

'Bij videofeedback zijn de correcties direct duidelijk voor de leerlingen, de beste manier voor een goed resultaat!'

Wilt u meer weten?

www.mariechantal.nl

HEB JE INTERESSE? NEEM CONTACT OP!


Contact


Britt de Vries

Telefoon 06 53608121

E-mail infobrittdevries@gmail.com


Informatie


Adres Parkstraat 17, 6828 CJ Arnhem

KvK 66418461

BTW-nr NL206513574B01